Consultanță Qimen

fii la locul potrivit la momentul potrivit pentru a face ceea ce trebuie

folosit pe scară largă în strategii de marketing, negocieri de afaceri, obținerea postului dorit, succesul unei proceduri medicale, decizii și selecții importante, campanii politice și chiar în tactica sportivă

Cum ar fi dacă ai putea prognoza rezultatul unei sarcini sau a unui proiect înainte chiar de a-l începe? Cum ar fi dacă ai putea prezice rezultatul unei anumite acțiuni înainte de a o lansa? Dacă crezi că e imposibil gândește-te din nou. Toate acestea și multe altele sunt posibile cu Consultanța Qimen.

Consultanța Qimen este o metodă care te ajută să evaluezi starea lucrurilor și să decizi care este cel mai bun curs de acțiune. Este o formă străveche de divinație, dezvoltată inițial în scopuri militare, a evoluat într-un instrument eficient de prognoză care poate fi aplicat aproape la orice aspect al vieții.

E important de menționat că în ciuda naturii sale mistice, Qimen nu are nici o legătură cu magia sau cu ocultul. Qimen este studiul spațiului, timpului și al manifestărilor sale. Consultanța Qimen este în general folosită ca un instrument pentru luarea de decizii. Qimen pune mai mult accent pe execuție, oferindu-ți o șansă pentru a face alegeri bune, care vor aduce calitate vieții tale.

Consultanța Qimen - Predicție

Qimen - Predicție
- te ajută pentru a obține:

Qimen - Strategie
- te ajută pentru:

Pentru a genera un chart Qimen se ia în calcul momentul în care v-a venit în minte pentru prima data întrebarea respectivă.

Noi folosim aplicația Qimen de pe ChineseMetasoft: https://chinesemetasoft.com/QiMenDunJia/Chart. Pentru început puteți crea aici un cont gratuit (folosiți Convention2). Cu toate acestea un cont plătit vă poate oferi mult mai multe informații.

Vom obține astfel o diagramă similară celei de mai jos.

Consultanță Qimen - Diagramă

Din această diagramă se pot extrage foarte multe detalii legate de întrebarea dvs., cum ar fi: care sunt șansele de reușită, care e momentul oportun pentru a lansa acțiunea, ce trebuie să faceți pentru a optimiza rezultatul, informații legate de contextul situației în sine, legate de alți participanți la acțiune, etc.

Dacă aveți o acțiune importantă de facut și alegeți să vă ajutăm în decizie, apelați cu încredere la cele 2 variante de mai jos de Consultanță Qimen. Bineînțeles, așteptăm să ne sunați sau săne scrieți pentru orice întrebări, detalii sau clarificări legat de ceea ce vă oferim.

QI MEN
CONSULTANȚĂ QI MEN

QI MEN DUN JIA
Forecast Simplu sau Complex

QIMEN Decizie Simplă

100
  • 1 diagramă QIMEN
  • 1 diagramă BA ZI
  • Analiză diagrame
  • Discuție 30 minute
CEL MAI VÂNDUT

QIMEN Decizie Complexă

200
  • Căutare moment optim 2-4 luni
  • 2-4 diagrame QIMEN
  • 1 diagramă BA ZI
  • Analiză diagrame
  • Discuție 60 minute