AȚI UITAT CONTUL SAU PAROLA?

VIAȚA TA
MERITĂ TOT CE E MAI BUN

CONSULTANȚĂ FENG SHUI - 風水

TIPURI DE CONSULTANȚĂ FENG SHUI OFERITE

Iată principalele categorii de proiecte de consultanță Feng Shui care ni se solicită mai des...

Rezidențial

Consultanța pentru case și locuințe private include atât proiecte pentru imobile existente deja, cât și mai ales pentru imobile noi, acestea din urmă putând fi noi, în faza de proiectare sau renovarea și modificarea unor imobile existente.

Comercial

Scopul consultanței Feng Shui pentru spații comerciale este de a îmbunătăți semnificativ performanțele, eficiența și productivitatea firmelor, ducând în cele din urmă la succesul financiar. Este inclusă și analiza materialelor de marketing.

Vânzări imobile

Acest tip de consultanță este gândita pentru a vă ajuta să VINDEȚI REPEDE imobilul dvs. prin eliminarea blocajelor energetice din clădire. De asemenea, oferim consultanță pentru dezvoltatorii imobiliari și pentru firmele de intermediere imobiliară. Dacă doriți să cumpărați o casă, serviciul de consultanță pentru imobile noi vă este cel mai util.

Consultanță la locația imobilului

Aceasta durează în medie 3 săptămâni și necesită 2-3 întâlniri. La prima întâlnire ne veți oferi un plan al imobilului cât mai apropiat de realitate, data construcției și mutării în imobil (dacă nu este vorba de un imobil nou), precum și locul/data/ora nașterii tuturor membrilor familiei. Întâlnirea va dura în jur de 1 oră și va trebui să ne spuneți care sunt principalele probleme/blocaje cu care vă confruntați. La a doua întâlnire (dacă este cazul) se vor propune principalele variante de remedii posibile și se va alege împreună cu clientul cea mai bună soluție care este și acceptabilă de client și care nu necesită modificări pe care acesta nu le dorește. La ultima întâlnire se predă proiectul și se oferă toate explicațiile necesare (poate dura 2-4 ore din experiența noastră). Se oferă suport gratuit în continuare 3 luni după predarea proiectului.

Consultanță la distanță

Dacă nu locuiți în Timișoara, vă putem oferi și consultanță Feng Shui la distanță, atât pentru case existente, cât și pentru case noi sau pe care doriți să le cumpărați.

Este indicat să aveți un plan realizat de un arhitect (format Archicad, PDF sau JPG) pentru a putea să vă oferim informații cât mai corecte. Vă rugăm să depuneți eforturi pentru a obține un plan de calitate al imobilului. Dacă nu este posibil acest lucru, acceptăm și un plan desenat de dvs., dar acesta trebuie să fie la scară și cat mai corect. De acuratețea acestuia depind rezultatele analizei noastre.

Aveți nevoie de o busolă cât mai bună și e nevoie să faceți 3-4 măsurători independente. Vă vom indica pe plan direcțiile pe care trebuie să le măsurați, deoarece identificarea fațadei poate fi dificilă în anumite cazuri.

Avem nevoie de cât mai multe poze în care să surprindeți toate elementele imobilului. Porniți de la intrarea principală și vă imaginați că îi arătați casa cuiva care nu a mai văzut-o niciodată. Încercați să surprindeți toate imaginile posibile, ușile - din ambele direcții, holurile, camerele, băile, etc. Practic avem nevoie de câteva imagini ale fiecărei camere.

Mulți dintre clienții noștri fac în mod similar o prezentare video a casei lor, dar aceasta nu va înlocui pozele. Este foarte importantă o filmare și poze ale spațiului exterior și către clădirile și obiectele din vecinătate

Le puteți stoca toate online folosind de exemplu Google Drive, Microsoft OneDrive sau Dropbox.

Avem nevoie de data, ora și locul nașterii tuturor membrilor familiei și ale persoanelor care locuiesc cu Dvs. în casă. Dacă e vorba de o firmă ne interesează toate persoanele cheie din firmă.

Vă rugăm să ne indicați motivul pentru care solicitați consultanța Feng Shui. Ce simțiți că merge și ce nu merge legat de casa dvs.? Dar legat de viața dvs.? Ce v-ați dori să obțineți? Exprimați-vă obiectivele simplu și clar!

În funcție de complexitatea lucrării vom negocia împreună costul acesteia. Se poate plăti în una sau două rate, înainte de predarea raportului de consultanță

ALEGERE TEREN

Alegem împreună cel mai potrivit teren pentru viitoarea casă din mai multe variante existente.

REMEDII IMOBIL EXISTENT

Aveți deja o casă sau apartament? Vă oferim cele mai potrivite remedii Feng Shui pentru a echilibra energia și în cele din urmă viața Dvs.

PROIECTARE IMOBIL

Aveți deja un teren? Lucrăm împreună cu arhitectul la proiect pentru ca varianta aleasă să vă ofere cea mai potrivită și echilibrată energie. Este cel mai complex serviciu, dar oferă și maximum de rezultate!

Iată care sunt principalele avantaje pentru viața ta pe care le ai dacă aplici Feng Shui

  • Îți echilibrează viața

  • Te ajută să fii mai prezent în viața ta

  • Te ajută să întâlnești oamenii de care ai nevoie

  • Invită prosperitatea și succesul în viața ta

  • Îți oferă o stare de liniște și pace interioară

  • Îți aduce sănătate fizică și emoțională

ULTIMELE ARTICOLE DESPRE FENG SHUI

AFIȘEAZĂ TOT -

TESTIMONIALE ALE CLIENȚILOR NOȘTRI

“Schimbările aduse de Radu ne-au influențat rapid viața, ne înțelegem mult mai bine în familie, iar financiar lucrurile au început să curgă.

SORIN M.

CASĂ 2 NIVELE, 4 CAMERE

ANGELA R.

CASĂ 1 NIVEL, 4 CAMERE
“Am implementat doar câteva dintre recomandările lui Radu și am constatat cu toții că simțim mari schimbări în energia casei și a noastră.
“Suntem deja la a 3-a consultanță cu Radu. Efectele sunt extraordinare pe toate planurile. Doar financiar, de unde la început stăteam în chirie, acum suntem la 2-a proprietate. Mulțumim din suflet!

IONELA S.

CASĂ 2 NIVELE, 5 CAMERE
PARTENERI ȘI CLIENȚI

SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA

Consultanța FENG SHUI are rolul de a-ți oferi prosperitate, sănătate, relații excelente și o energie pozitivă în tot cursul zilei! Toate celelalte decurg natural.

SUS
Translate »