Despre Noi
Claudia și Radu Irhașiu

Petreceți puțin timp pe această pagină pentru a ne cunoaște, pentru a ne descoperi background-ul și cum am abordat noi Metafizica Chineză.

Cursuri absolvite

Afinitatea noastră pentru metafizica chineză a început încă din 2002 prin studiul Feng Shui și Ba Zi.

Din 2006 am abordat  tehnicile și formulele tradiționale chineze, iar din 2008 am avut primii clienți pentru Feng Shui și Ba Zi.

Am studiat cu mai mulți maeștri integrând diferite tehnici și formule de la Joey Yap, Ramond Lo, Joseph Yu, Sherry Merchant, Jo Ching.

Printre cele mai relevante cursuri absolvite de noi sunt:

Istoricul și misiunea noastră

ÎNCEPUTUL

Până în anul 2004, avand deja o bază spirituală solidă, am perceput informațiile existente din domeniul Feng Shui și a astrologiei chineze la momentul respectiv în România, ca fiind pur comerciale – oglinzi Ba Gua, broscuțe, dragoni și alte diferite obiecte folosite ca remedii, respectiv utilizarea strict a anului chinezesc pentru a interpreta caracterul unei persoane. Ca atare până atunci am ignorat complet subiectul.

Pentru prima dată atunci cand am dat de cartea The complete Idiot’s Guide to Feng Shui de Joseph Yu am găsit aici o abordare tehnică, bazată pe un calcul complex, care aducea într-adevăr valoare în Feng Shui și Ba Zi.

De aici a pornit un hobby minunat de a afla informații, tehnici și formule care provin din tehnicile tradiționale chineze, adăugând pe parcurs alți maeștri tradiționali.

CĂLĂTORIA

Credem cu tărie că învățarea e o călătorie de o viață, primul pas despre care am amintit anterior a fost urmat de multe cursuri în domeniul metafizicii chineze care ne-au îmbunătățit expertiza și ne-au permis să ajutăm mai mult și mai bine.

O încununare a acestor studii au fost Academia Feng Shui, Academia Ba Zi și Academia Qimen cu maestrul nostru Joey Yap, care ne-au crescut exponențial nivelul profesional pe Feng Shui, Ba Zi și Qimen.

De asemenea cursurile urmate cu ceilalți maeștri ai noștri – Sherry Merchant, George Bennis, Jo Ching, Kevin Chan și alții, respectiv cărțile și studiile lui Raymond Lo, Stephen Skinner, Ulrich Lippelt, ne-au adus perspective diferite și informații foarte valoroase completând nivelul de expertiză dobândit anterior.

MISIUNEA NOASTRĂ

Ne-am propus de la început să aducem maxim de valoare în viața voastră, a celor care ne solicitați ajutorul, pentru a vă crește calitatea vieții, pentru a vă împlini dorințele, pentru a vă depăși obstacolele și pentru a fi la nivelul la care vă doriți sau mai sus!

Pentru aceasta am ridicat și menținem mereu sus ștacheta în ce privește nivelul nostru profesional, iar dacă ceva nu este conform așteptărilor noastre, ne dorim feedback-ul vostru cât mai sincer.

Ne dorim de asemenea să educăm în acest domeniu al metafizicii chineze, să oferim mai departe și să transmitem ceea ce am dobândit și vom obține  satisfacție doar atunci când cursanții noștri ne vor depăși în rezultatele practice.

Vă mulțumim că existați și că ne oferiți posibilitatea de a ne îndeplini misiunea!

CE AVEM PENTRU TINE

Ne străduim să oferim un nivel înalt de competență și profesionalism având o colaborare strânsă cu maeștri și practicanți din Malaezia, Singapore și China pentru a vă oferi informații cât mai valoroase și care să vă ajute în mod real.

Dorim să știți că informațiile oferite nu au nimic de-a face cu Feng Shui-ul comercial. În urma unui audit, nu trebuie să se vadă acest lucru prin prezența unor obiecte Feng Shui, ci trebuie doar să se simtă energia spațiului de către proprietari sau vizitatori, respectiv și să se vadă rezultate reale în viața voastră.

Dorim să știți că nu veți obține rapoarte generate automat, ci informații personalizate, reale în rapoartele pe care vi le oferim, care țin de structura și karma dvs. și prin aplicarea cărora veți obține o schimbare cât mai rapidă și de lungă durată.

Specializările noastre

Ne-am specializat pe parcursul timpului în următoarele tehnici din domeniul metafizicii chineze:

Dacă vă întrebați cum se poate specializa în atâtea metode, aceasta se datorează faptului că teoriile de bază sunt aceleași – Yin Yang, cele 5 Elemente și relațiile dintre acestea, 9 Palate și anumite noțiuni de astronomie sunt elemente fundamentale în toate tehnicile metafizicii chineze.

Ce ne diferențiază de alți practicieni este că vă oferim simultan pe lângă serviciul solicitat (de exemplu Feng Shui), informații conexe folosind celelalte tehnici care vă sunt de ajutor, fără a plăti suplimentar pentru acestea.

Ne considerăm practicanți și permanent studenți ai metafizicii chineze

Claudia Irhasiu

Claudia Irhașiu

Consultant Feng Shui, Ba Zi, Qimen, Xuan Kong Da Gua, Date Selection

Radu Irhasiu

Radu Irhașiu

Consultant Qimen, Date Selection, Xuan Kong Da Gua, Feng Shui, Ba Zi