AȚI UITAT CONTUL SAU PAROLA?

FII LA LOCUL POTRIVIT
LA MOMENTUL POTRIVIT !

SELECTAREA DATELOR - ZE RI - 择日
PENTRU ACȚIUNI IMPORTANTE

ALEGE CEL MAI POTRIVIT MOMENT PENTRU UN EVENIMENT IMPORTANT DIN VIAȚA TA.

Suntem cel mai des solicitați pentru: căsătorii, cereri în căsătorie, intervenții chirurgicale, călătorii importante, semnări de contracte, deschideri de firme, începerea unui parteneriat ,dar se aplică și la divorțuri, întreruperi parteneriate/colaborări, concedieri.

De ce este important să alegem o dată potrivită pentru acțiunile importante?

zeri1

Selectarea unei date favorabile pentru anumită activitate este o practică chineză foarte veche datând din timpul Dinastiei Han (anul 206 î.H). Inițial a fost utilizată în scopuri militare însă ulterior a fost adaptată și pentru activități comune de importanță deosebită. Și alte civilizații au fost interesate de dezvoltarea de sisteme de calendare cu zile favorabile și nefavorabile: mayașii, vechii greci sau indienii. Aceste calendare se bazau pe studii astronomice și astrologie și se foloseau pentru culturi sau pentru ritualuri de rugăciune. Dacă inițial a fost folosită în scopuri militare, a început să fie utilizată în alegerea momentului căsătoriei, a momentului propunerii căsătoriei (pentru că se dorea neapărat un răspuns pozitiv, nu?), a momentului interviului pentru un job sau a deschiderii oficiale a unui nou sediu, a unor negocieri importante, semnarea de contracte.
Selectarea datelor importante a început să fie folosită pentru alegerea unui moment optim pentru o operație chirurgicală importantă, dar chiar și pentru începerea unui tratament, pentru începerea unei curi/dietă sau pentru adoptarea unui copil sau chiar a unui animal de companie. Chiar dacă unele dintre aceste utilizări par la început hilare sau unii maeștri consideră că desacralizează subiectul de selectare a unei date, acest lucru ne arată dorința oamenilor de a de a se sincroniza cu energiile Universului pentru lucrurile considerate importante în viața lor. În ultima perioadă când timpul, ne dăm seama cu toții, s-a scurtat simțitor, dacă ne lansăm în activități importante, nu ne mai dorim ca acestea să aibă șanse mari să eșueze. E important să devenim cât mai eficienți.

cer-pamant-om

Selectarea unei date este un domeniu care este considerat de chinezi că ține de Norocul Ceresc. S-ar putea considera că deoarece facem o alegere conștientă de a alege o dată care este mai potrivită pentru o anumită acțiune e ceva ce ține într-o anumită măsură de noi deci ar avea o componentă de Noroc Pământesc. Totuși deoarece nu putem schimba componenta generală a zilei se consideră că este un element care ține de Norocul Ceresc.
Putem face o analogie cu influența lunii asupra activităților noastre. Cu siguranță că am observat cu toții că atunci când este lună nouă sau lună plină suntem mai agitați, gândim mai superficial înaite de a lua o decizie, poate ne enervăm mai ușor, suntem mai obosiți și stresați și cu siguranță de multe ori ne este afectat și somnul. Nu toți vom fi afectați în același fel, însă într-o anumită măsură putem vedea o componentă generală. Similar, cu un nivel mult mai mare de detaliu se analizează foarte multe componente energetice ale unei zile pentru a alege o anumită dată pentru o anumită acțiune importantă. Există două componente: una generală care afectează toți oamenii și zilele cu o astfel de componentă foarte negativă sunt eliminate din start. Apoi, este o componentă fixă care ține de fiecare individ, generată de cei patru Stâlpi ai Destinului său și una variabilă care ține de Stâlpii săi ai Norocului.
O persoană poate să învețe prin experiența pe care o acumulează în cursul vieții care decizii sunt corecte și care sunt nepotrivite și să încerce să își determine un rezultat pozitiv (karmă) prin calitatea decizilor și a acțiunilor sale. Similar prin alegerea unei date bune pentru începerea unei activități obținem un avantaj considerabil în influențarea pozitivă a rezultatului acțiunii pe care o pornim.
Astfel, dacă delimităm momentul de timp pentru o activitate care are cele mai multe tipare de energie pozitivă ne conformăm zicalei "a face lucrul potrivit la momentul potrivit".

Aspecte importante legate de alegerea unei date

 

zeri5Atunci când dorim să alegem un moment potrivit luăm în considerare două componente. Cele mai multe tehnici se ocupă de alegerea unei date pentru o activitate importantă. Este mai puțin uzual, însă de asemenea la fel de important să alegem și un moment potrivit dintr-o anumită dată pentru a anumită activitate.
Ideea de bază este că nu toate zilele au aceeași componentă energetică. Se împart în:
 • zile nepotrivite (care nu pot fi utilizate pentru nici o activitate importantă),
 • zile utilizabile (care pot fi folosite dacă nu avem altă variantă sau în caz de urgență),
 • zile potrivite (zile bune utilizabile pentru oricine pentru activități și scopuri personale) și cel mai important
 • zile bune personalizate (o zi care nu este doar bună în general, dar are avantaje specifice pentru o anumită persoană și pentru o anumită activitate dorită folosind metode combinate de astrologie BaZi și selecția datelor ZeRi).
Evident nu putem spune că nu mai putem face nimic în zilele care nu sunt bune și vom sta doar să așteptăm zile potrivite pentru toate acțiunile noastre. Este important să fim practici și să nu trecem dintr-o extremă în alta de la nu aplica nici un fel de analiză a momentului potrivit pentru începerea activităților cu adevărat importante la a ne analiza exhaustiv viața și acțiunile.
Ideea este până la urmă dacă activitatea este cu adevărat de mare importanță și ne poate afecta și impacta într-o mare măsură viața în continuare este important și necesar să alegem un moment potrivit.
Recomandăm Selectarea unei Date/Timp potrivit pentru următoarele categorii de acțiuni, dar nu numai:
 • momentul căsătoriei (cununia civilă și/sau cea religioasă)
 • lansarea propunerii de căsătorie partenerului dvs. - indiferent dacă e făcută de El sau de Ea :)
 • pornirea unei afaceri
 • probleme legate de job (momentul interviului, prima zi de muncă, momentul discutării unei avansări sau măriri salariale)
 • semnarea unui contract important (parteneriat, extindere sau vânzare a afacerii)
 • deschiderea unui proces juridic
 • alegerea unui moment pentru o despărțire (fie că este între doi parteneri de cuplu sau de parteneriat în afaceri)
 • o negociere importantă
 • o intervenție medicală importantă (intervenție chirurgicală - fie că e vorba de eliminarea unui țesut bolnav sau de un implant/transplant, modul de calcul este însă diferit)
 • plecarea într-o călătorie importantă (fie că e vorba de o perioadă lungă de timp sau are un impact important în activitatea de business - la fel modul de calcul este diferit)
 • alegerea unui moment optim pentru nașterea unui copil prin cezariană (legat de acest subiect consider că este important să primiți mai multe date care sunt suficient de bune pentru a nu avea noi un impact decisiv în karma viitorului copil - pentru că prin determinarea unică a momentului nașterii Stâlpii Destinului și Stâlpii Norocului sunt și ei unic determinați)
Evident, există multe alte aplicații care ne-ar putea interesa, însă din experiența noastră acestea sunt cele mai uzuale.
Până la urmă dacă probabilitatea de reușită a unei acțiuni importante dorim să fie cât mai mare, de ce să nu creștem șansele de reușită, cel puțin în ce privește factorii care nu țin de noi?

Selecția unei date importante în care este implicată o singură persoană: aplicarea pentru un job, o intervenție chirurgicală, deschiderea unei firme cu unic asociat.

ZE RI - PENTRU UN GRUP

Selectarea unei date pentru un eveniment în care sunt implicate mai multe persoane: căsătorie, propunerea pentru căsătorie, semnarea unui contract/parteneriat, divorț.

XUAN KONG DA GUA

Alegerea unei date pentru aplicarea unui remediu Feng Shui important. Aici putem folosi suplimentar și tehnici ZE RI pentru un efect mai puternic.

ULTIMELE ARTICOLE DESPRE ZE RI

AFIȘEAZĂ TOT -
 • 10 ianuarie 2016 de Radu Irhașiu, in Astrologie chineza BaZi,Feng Shui,Selectie date ZeRi
  Cele opt trigrame
  Se spune că legendarul rege şi înţelept  Fu Xi, în jurul anului 4500 î.H., a împ...
  VEZI DETALII +
 • 21 august 2015 de Radu Irhașiu, in Astrologie chineza BaZi,Feng Shui,Selectie date ZeRi
  Tipuri de Qi
  Există trei tipuri de Qi, trei forţe primare care susţin întreaga Creaţie: al Ce...
  VEZI DETALII +
 • 07 august 2015 de Radu Irhașiu, in Astrologie chineza BaZi,Feng Shui,Selectie date ZeRi
  YIN și YANG
  Conceptele de Yin şi Yang stau de fapt la baza întregii metafizici chineze. Sunt...
  VEZI DETALII +

TESTIMONIALE ALE CLIENȚILOR NOȘTRI

“Am dorit să mă asigur de reușita operației care urma și totul a decurs perfect. Mulțumesc, Radu!

Marius P.

INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ

Dorin G.

CUNUNIE CIVILĂ ȘI RELIGIOASĂ
“Am ales data căsătoriei noastre cu ajutorul lui Radu. Nunta a fost extraordinară, sperăm să fim la fel de fericiți în toți anii care vor urma!
“Am zis ca nu vreau să mai aștept. Radu m-a ajutat să aleg o data potrivită, l-am întrebat și a zis DAAAA! Pssst! Nu mai spuneți la nimeni.... :)

Mariana S.

PROPUNERE CĂSĂTORIE
PARTENERI ȘI CLIENȚI

URMEAZĂ UN EVENIMENT IMPORTANT PENTRU TINE?

Asigură-te că ai șanse maxime de reușită! Sorții pot fi de partea ta!

SUS
Translate »