Feng Shui

Feng Shui pentru succes

FS pt Succes

Feng Shui pentru succes

Un lucru pe care oamenii de succes îl au în comun este claritatea. Dacă ai claritate, ai acces la o sursă inestimabilă de motivație.

Dar ce înseamnă să ai claritate? Înseamnă să știi ce vrei, dar și de ce vrei ceea ce vrei. Astfel în mintea ta va apare stilul tău ideal de viață pentru că știm că energia merge acolo unde atenția noastră merge. Vei primi ceea ce gândești. Dacă emoțiile tale merg când în sus, când în jos, te învârți într-un cerc, nu poți avansa. Pentru a obține ceea ce dorești e important să ai o direcție, să nu îți schimbi prioritățile.

Dacă nu știi ce vrei, poți începe cu ceea ce nu vrei în ceea ce privește relațiile tale, cariera, sănătatea, banii, aspectul fizic, etc. și apoi reformulează. Vizualizează, cu cât mai multe detalii, cum se simte viața ta cu toate lucrurile pe care ți le dorești în ea. Cu cât știi mai clar ceea ce vrei, cu atât ești mai aproape de el. Vei observa că atunci când știi ce vrei, vei vedea în jurul tău lucrul dorit. Dacă de exemplu, îți dorești un anume model de mașină, vei observa în trafic tot mai multe mașini din cel model.

 Dar să știi ceea ce vrei nu este suficient pentru a-l și obține. Ai nevoie de acțiunea potrivită, poate și de noi abilități. Bunăstarea noastră vine întotdeauna prin intermediul celorlalți. Cu cât generezi mai multe soluții pentru ceilalți, cu cât aduci mai multă valoare, cu atât vei câștiga mai mult. Pentru a efectua schimbări în mediul corporativ sau acasă, trebuie să începi cu tine însuți. Există un flux de energie care aduce abundență. Folosirea Feng Shui pentru a atrage lucruri către tine înseamnă eliminarea blocajelor și îmbunătățirea acestui flux de energie. Dezordinea este o energie stagnantă care nu lasă loc pentru creștere. Tendința de a păstra lucrurile pentru că „într-o zi s-ar putea să ai nevoie de ele” indică o lipsă de credință în fluxul de energie care îți aduce abundență. Mesajul către Univers este că nu ai încredere în ce-ți va oferi și fluxul de energie este slăbit foarte mult.

Sectorul de Nord-Est este sectorul cel mai prosper în acest an, datorită prezenței stelei 9 care aduce prosperitate în viitor. Folosește această zonă a casei tale pentru a face planuri pe termen lung, pentru a-ți împărtăși ideile sau atunci când ai nevoie să vezi oportunități, soluții sau să dobândești noi abilități. Folosește zona pentru a crea relații bune pe termen lung, parteneriate. Performanța muncii și bogăția în afaceri pot fi crescute și prin decongestionare și stabilirea ordinii pe biroul tău, Qi-ul productiv nu poate curge dacă toate acele „lucruri” de pe birou blochează mișcarea și îți încurcă mintea. Eliberează complet biroul și  pune înapoi numai articolele care sunt folosite în fiecare zi, limitează-te la un singur proiect și eventual câteva lucruri pozitive, care îți îmbunătățesc cariera, care te motivează. Alte articole ar trebui plasate în altă parte, folosește dulapuri pentru dosare, sertare pentru depozitare. Asigură-te că zona este curată și lipsită de dezordine, dar și că exprimă vizual energia prospețimii și a succesului.

Un alt sector pe care îl poți folosi atunci când ai nevoie de un mentor, de cineva care să îți arate calea, este sectorul Sudic. Stai în această zonă atunci când cauți ajutor sau ghidare. Folosește această zonă cu intenția ta, planifică aici acțiunile care să te ducă mai aproape de scopul tău.

Pentru o evaluare completă Feng Shui, trebuie să consulți un profesionist. Este mult prea complex pentru a fi abordat complet într-un articol, îți oferă doar câteva exemple de tehnici pe care le poți încerca, astfel încât să vezi dacă Feng Shui este pentru tine. Noi te așteptăm cu drag.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *