Feng Shui

Feng Shui pentru sănătate

feng shui pt sanatate

Feng Shui pentru sănătate

A rămâne sănătos este în prim-planul tuturor în zilele noastre. Sănătatea e bunul nostru cel mai de preț. Cu toții avem nevoie de sănătate vibrantă și vitalitate pentru a avea o viață fericită, pentru a atrage și a ne bucura de abundența din viața noastră. Poate sănătatea să ne fie influențată de casă? Da, cu siguranță este o relație directă între sănătatea ta și calitatea energiei din casa și biroul tău. Studiile arată că majoritatea locuințelor și a sediilor de firme sunt sub nivelul de bază de energie necesar pentru a menține o bună sănătate a celor care locuiesc sau lucrează acolo. Sigur, știi că spălarea mâinilor, dezinfectarea și distanțarea socială te pot ajuta să atingi obiectivul de a rămâne sănătos. Dar ai acordat suficientă atenție sănătății tale emoționale? Stresul și frica poate afecta sănătatea mentală și poate slăbi sistemul imunitar. Deși, probabil, stresul nu va dispărea complet, pe măsură ce pandemia continuă să se dezlănțuie, există un lucru pe care îl poți face, care ar putea să-l reducă dacă nu chiar să-l elimine: maximizează energia bună din casa ta. În vremuri precum cele pe care le trăim acum, este foarte important să lăsăm emoțiile să curgă ușor și să lăsăm energia stagnantă sau suprimată să fie curățată.

Foarte des ignorat, aerul de bună calitate este prioritatea numărul unu, fă tot ce e necesar pentru a găsi soluții pentru a îmbunătăți calitatea aerului. Aerisește des, adu în casa ta plante care purifică a aerului, folosește uleiuri esențiale pentru a curăța aerul, utilizează purificatoare de aer etc.

Odată ce te concentrezi asupra calității luminii din casa ta, vei simți rapid o schimbare în sănătatea și bunăstarea ta. Pe lângă lumina naturală de care te bucuri în timpul zilei, folosește și culori vibrante și frumoase pentru a-ți hrăni energia. Alege să decorezi casa sau biroul astfel încât să fie fericită și veselă, folosește culori proaspete, vii. Păstrează ordinea în casă și elimină toate lucrurile care nu-ți folosesc pentru ca fluxul de Qi să curgă ușor.

Plantele de interior sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a schimba imediat Feng Shui-ul casei tale. Când invităm puțină natură în spațiile noastre interioare, ridicăm energia și îmbunătățim, de asemenea, calitatea aerului interior. Reține că numai plantele sănătoase oferă Feng Shui bun, nu și cele ofilite sau uscate. Pe lângă Sansevieria, Ficus, Gerbera, Crinul păcii putem folosi în bucătărie și plante aromatice cum sunt busuiocul, oregano sau rozmarinul care vor aduce protecție, sănătate și vitalitate.

Folosește uleiuri esențiale care curăță energia cum este Tămâia, Tea Tree, Lămâia, Rozmarin, Salvie, care dau stare de bine ca portocala, Eucalipt, Mentă, Lime, Lavanda sau care susțin imunitatea și sistemul respirator ca Tea Tree, Mentă, Eucalipt, Busuioc, Arbovitae, amestecul On Guard sau Air. Le poți folosi în amestecuri sau ca uleiuri unice într-un difuzor, spray sau le poți adăuga în săpun, detergentul de vase sau soluțiile de curățare.

O lampă din sare de Himalaya eliberează ioni negativi în aer și curăță aerul, promovează vindecarea și emit energie pozitivă în casa ta.
Conform metodei Stelelor Zburătoare, în anul 2021 în sectorul Nordic se află steaua 2 a bolilor. Cu ajutorul unei busole poți determina acest sector, această zonă în casa ta. Cel mai bine ar fi să eviți folosirea zonei respective, să o păstrezi liniștită și sub nici o formă să nu faci renovări în acea parte a casei. Dacă până acum ai avut parte de o sănătate bună, nu ai de ce să îți faci griji prea mari, s-ar putea doar să ai mici neplăceri, dar dacă sănătatea ta a fost precară și până acum, steaua 2 va întări problemele și cel mai bine evită să stai în sectorul Nordic pentru a nu te alinia cu energia bolii. Problemele ce pot apărea au legătură cu testiculele la bărbați, pântecul la femei, picioare sau circulația sângelui. Femeile însărcinate ar trebui să evite această zonă sau dacă nu se poate acest lucru, să facă controale medicale regulate. Dacă ușa de la intrare , bucătăria sau dormitorul tău se află în sectorul Nordic nu te alarma foarte tare, problemele pot apărea doar dacă sunt susținute și de factori externi. Pentru a slăbi energia acestei stele a bolilor, adaugă elementul Metal. Metalul poate fi prezent sub formă de mobilier sau accesorii din metal ca vaze, boluri, oglindă cu rama metalică de preferat de formă rotundă caracteristică elementului metal.

Îți sugerez să te concentrezi asupra energiei frumuseții, confortului și hranei. Definește ce înseamnă asta pentru tine și găsește o modalitate de a aduce această energie. Ce te mângâie, ce păstrează energia bucuriei și a speranței în inima ta? Mesaje care îți readuc puterea, credința, curajul de a acționa, pe care le poți afișa în mod vizibil? Imagini specifice? Mai multe perne și pături? Culori ca roz cald, albastrul unui cer senin, griul unui cașmir moale? O muzică plăcută în fundal te poate ajuta (o frecvență specifică, cum ar fi, de exemplu, 432 Hz sau 852 Hz, caută pe youtube eliberare de stres, renunțare la frică, curățare etc.) și utilizarea unui difuzor de uleiuri esențiale poate face minuni, de asemenea. Crearea unui altar poate aduce mai multă încredere și credință, precum și un sentiment reconfortant de sprijin. Fii recunoscător pentru ce ai bun în viața ta. Respiră profund. Meditează. Fă o baie fierbinte. Alege alimente care te hrănesc și mănâncă conștient, hidratează-te corespunzător. Fă mișcare în fiecare zi.

Fiecare dintre noi se naște cu o anumită cantitate de energie disponibilă pentru a fi folosită pe tot parcursul vieții – cum o folosești pe a ta? Tratează-ți corpul cu respect și dă-i energia frumuseții și a bucuriei – acest lucru va atrage inevitabil o bună sănătate și bunăstare.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *