Feng Shui Metafizica Chineză

Feng Shui pentru birou în 2023

birou 2023

Feng Shui pentru birou în 2023

Locația și direcția biroului este foarte importantă. Un sector are impact diferit asupra noastră în fiecare an. Pentru a ne atinge obiectivele cu mai multă ușurință, putem alege să folosim o locație sau direcție potrivită intereselor tale.

Qi-ul poate fi calculat și diferitele tipuri de Qi (energie) sunt identificate ca Stele Zburătoare. Primul pas pentru a aplica Feng Shui este să avem un plan al spațiului care dorim să-l analizăm și o busolă (telefoanele sunt majoritatea prevăzute cu busolă) pentru a putea determina cele 8 direcții. Astfel vom putea evidenția spațiile/direcțiile care se vor bucura de energie favorabilă și cele cu energie nefavorabilă, lucru care ne permite să fim protejați pe parcursul anului. Stelele despre care vom vorbi sunt diferite tipuri de Qi (energie). Vorbim acum despre poziția lor din 4 februarie 2023 și până în februarie 2024 când e anul nou solar.

Pentru a determina direcția către care ești orientat, aliniază busola cu direcția ta de orientare. Când vrei să găsești o anume direcție, stai în centrul încăperii și te rotești pentru a o găsi. Asigură-te că nu ești prea aproape de obiecte de metal, acestea ar putea influența citirea. Poți așeza busola/telefonul (compass) pe podea/birou (o suprafață plană) când faci citirea sau o poți ține orizontal în palmă.

Steaua 8, prezentă anul acesta în sectorul Sudic, aduce energie pozitivă potrivită investițiilor, vânzărilor. O poți folosi pentru a face planuri referitoare la finanțe, la cum să transformi ideile în bani, a lansa o nouă campanie.

Este în general o Stea a bunăstării, prosperității. Atrage încărcătură de muncă -potrivit pentru freelanceri, dacă ești propriul angajat. Dacă ești angajat îți va aduce un volum mai mare de muncă pentru aceeași bani.

Steaua favorabilă 1 este localizată în sectorul Sud-vestic și aduce ajutor în realizarea obiectivelor și depășirea obstacolelor la locul de muncă, în afaceri și carieră.

Aceasta este o zonă bună de lucru, dați de aici telefoane, conectați-vă aici cu mentorii. O variantă mult mai bună decât a învăța din propriile greșeli este să atragem un mentor care să ne ducă la obiectivul stabilit în cel mai scurt timp posibil. Un mentor ne poate da feedback, opțiuni, ne poate arăta consecințele, ne poate provoca să ne depășim limitele, să ne reamintească de ce-urile (de ce vrem ceea ce vrem), ne poate da o altă perspectivă asupra lumii.

Pentru a atrage un mentor sau ai nevoie de ajutor, folosește sectorul de Sud-Vest, simpla prezență aici activează sectorul pentru a atrage mentorul cel mai potrivit pentru tine, pentru a acumula înțelepciune, cunoaștere, inteligență, pentru a primi ajutor. Dacă folosești uleiuri esențiale, cea mai bună locație pentru plasarea difuzorului este Sud-Vest, aduce activarea Stelei 1 de Apă.

În Vest avem localizată Steaua 6 care se referă la cariera/autoritate. Nu putem vorbi de succes fără progres. Pentru a progresa avem nevoie de energie. Fereastră, ușa poziționate aici vor crește oportunitățile.

Energia e puternică aici, avem 6 care e metal in palat de metal-vest, nu stai cu spatele la această direcție datorită perturbărilor anuale prezente aici, 3 Ucideri – SV3-V-NV1 (232,5-307,5grade) și Year Breaker –

Vest2 (262-277 grade)-sectorul opus lui Tai Sui. Trebuie avută mai multă grijă, dacă nu ești vigilent iți poate crea neplăceri.

Folosește acest sector sau această direcție în special dacă lucrezi în mediu corporatist pentru ca eforturile tale să fie remarcate de superiori.

Pentru antreprenori pot apărea oportunități care să genereze venituri suplimentare.

Steaua 4 de Lemn localizată în Centru crește capacitatea de a învăța, favorizează inovația, dezvoltarea abilităților.

Sectorul academic este tradițional folosit pentru educația copiilor, pentru a lua note bune. Dar educația este și despre viață, marketing, leadership, management. Pentru a da valoare învățarea continuă este o necesitate. Folosește această zonă pentru a studia, pentru a dobândi calitățile, abilitățile necesare pentru a avea succes.

Folosește uleiuri esențiale care favorizează concentrarea, cum sunt Rosemary, Clary Sage, Lemon- e excelent pentru memorie și atenție trează și ajută la găsirea soluțiilor. Lemon în medicina tradițională chineză e considerat yin, amplifică energiile de tip feminin, receptiv. Laurel leaf e yang, activator al centrului cunoașterii, crește creativitatea, inspirația.

Steaua 9 care aduce prosperitate în viitor, finalizare, este prezentă în 2023 în sectorul Nord. Steaua 9 amplifică de asemenea efectele Stelelor cu care se combină. Este asociată în general cu promovarea, cu evenimente fericite.

Găsirea de soluții, marketing, îmbunătățirea brandului, atragerea atenției sunt activități recomandate în acest sector. Să ne recunoaștem valoarea, să ne apreciem mai mult, să ne creștem încrederea în sine, ne va crește carisma și va multiplica șansele pentru succes.

Steaua 7 prezentă în Nord-Est care deși e o stea care poate aduce furturi și discordie, multă vorbărie, ea poate reduce stagnarea.

Aduce curaj de a vorbi, poate fi folosită această direcție în sens pozitiv pentru a face prezentări, pentru a împărtăși, pentru a îmbunătăți comunicarea, te ajută să ții atenția trează mai mult timp și dacă poți capta atenția suficient de mult timp, șansele de vânzare cresc.

Sectoare nefavorabile în 2023 sunt Sud-Est, Est și Nord-Vest.

Evitați să folosiți aceste zone sau dacă sunteți nevoiți să le folosiți, asigurați-vă protecție energetică și folosiți direcții favorabile.

SE – are prezentă steaua 3 a certurilor. Nu puneți plante aici, introduceți element Foc ca remediu (lumânare, lampadar sau ceva de culoare roșie), mențineți liniștea.

În sectorul Estic cu steaua 2 de boală, puteți amplasa ca remediu un bol cu apă sărată. Tai Sui e prezent aici în E2 (82,6-97,5 grade). Nu stați cu spatele la această direcție. Nu e o problemă să stați în acel sector. Activarea însă poate afecta sănătatea sau probleme legate de autoritate, pierderea bunăstării. Este indicat să nu se construiască, repare sau renoveze pe această direcție.

În NV – 5 Galben -NV2-NV3 (292-337 grade). Cunoscută ca Stea care aduce ghinion are ca remediu cel mai potrivit evitarea a orice produce mișcare și gălăgie în acest sector. Puteți introduce și element Metal ca remediu (elemente realizate din metal- cupru, bronz,…cană de cupru, statuetă, 6 monede de metal într-un bol cu apă sărată…) și eliminați orice aparține elementului Foc.

Pe baza obiectivelor tale, sectoare devin active prin prezența ta și a activităților realizate în ele. Ideal să folosim sectorul sau dacă nu se poate, măcar direcția aleasă în funcție de obiectivul avut.

Reține că Stelele anuale își schimbă locația anual, deci este important să vă actualizați graficul Feng Shui anual.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *