Feng Shui

Feng Shui pentru 2021

Feng Shui pentru 2021

Feng Shui pentru 2021

Practica feng shui autentică a luat ființă cu circa 6.000 de ani în urmă. Este arta și știința de a armoniza forțele naturii din locul în care trăiți și/sau munciți și din mediul înconjurător, echilibrul atrăgând după sine o sănătate mai bună, prosperitate și relații mai armonioase, oferind imboldul și motivația de a reuși.

2021, anul Bivolului de Metal Yin, ne duce mai aproape de Perioada 9 (2024 – 2044) și va fi un alt an cu provocări, schimbări profunde ale aspirațiilor și perspectivelor personale, dar și oportunități.

Qi (chi) este forța care stă la baza a tot ce există, este câmpul de informație și energie care ne leagă de oamenii din jurul nostru și de mediul în care trăim.Dacă nu strunim în mod adecvat și eficient această energie, potențialul nostru se risipește. Instaurarea armoniei în lume începe cu noi. Înainte de a ne schimba cadrul de referință global, fiecare dintre noi trebuie să instaureze unitatea și armonia în propria lui casă.

Qi-ul are două polarități, pozitiv și negativ, iar influența lui în timp este percepută diferit. Qi-ul poate fi calculat și diferitele tipuri de Qi (energie) sunt identificate ca Stele Zburătoare.

Primul pas pentru a aplica Feng Shui este să avem un plan al casei sau biroului și o busolă (telefoanele sunt majoritatea prevăzute cu busolă) pentru a putea determina cele 8 direcții. Rețineți că Stelele își schimbă locația anual, deci este important să vă actualizați graficul Feng Shui anual. În plus față de stelele anuale, există și stele lunare care își schimbă locația lunar și stele zilnice care se schimbă în fiecare zi. Graficul va evidenția spațiile care se vor bucura de energie favorabilă și cele cu energie nefavorabilă, lucru care vă permite să vă protejați pe parcursul anului. Cele mai importante zone sunt intrarea principală a casei, dormitorul, spațiul de lucru și cuptorul.

Graficul Stelelor Zburătoare pentru anul 2021

stele anuale 2021

Următorul pas este să suprapunem acest grafic peste planul casei sau biroului pentru a vedea distribuția energiei Stelelor Zburătoare în spațiul analizat.

plan apartament cu stele anuale 2021

În 2021, cele mai importante domenii de îmbunătățit și tratat pentru majoritatea oamenilor vor fi legate de sănătatea, finanțele și cariera lor (securizarea job-ului, dobândirea de noi abilități care să ne crească valoarea, curaj pentru a ne aventura în noi experiențe), deoarece COVID a avut un efect atât de mare asupra sănătății și finanțelor la nivel mondial. Primul lucru și cel mai important este să avem stabilite clar obiectivele pentru acest an pentru a ști în ce direcție ne canalizăm energia. Ca strategie defensivă, primul pas este de a identifica toate stelele Stelele nefaste și de a le reduce efectul cu remedii adecvate. Cele mai problematice zone pentru 2021 sunt nordul, estul, sud-estul, sud-vestul și nord-vestul, deoarece aceste zone fie au o stea anuală nefavorabilă sau o perturbare anuală localizată aici, perturbări despre care vom vorbi în articolul următor. Dacă dormitorul, biroul sau altă zonă frecvent utilizată, este situată în una din aceste zone și nu puteți schimba destinația ei, nu vă alarmați, deoarece întotdeauna se poate face ceva pentru a slăbi influențele nocive. În 2021, graficul Lo Shu pentru anul acesta are 6 în centru. 6 din centru este în sine un semn bun, deoarece 6 este un număr de bun augur care semnifică grația Divină, energia necesară pentru a crea fundația aspirațiilor individuale.

Steaua 2 din sectorul Nord este o stea a bolii care este de evitat dacă dorim o sănătate bună în 2021. Ea este amplificată dacă este localizată în dormitor, la ușa de la intrare sau dacă casa este orientată spre Nord așa cum este în exemplul nostru. Ca remediu sunt recomandate obiecte masive din metal cum sunt ganterele sau kettlebells și cel mai bine este să fie păstrată liniștea sau evitată zona.

Steaua 5 prezentă în sectorul Sud-Est este de evitat deoarece dacă este activată poate aduce pericole și pierderi în special celor născuți în anul Dragonului sau Șarpelui sau dacă orientarea sau ușa sunt în direcția SE. Dacă zona nu poate fi evitată se recomandă ca remediu obiecte din Metal, vase, vaze sau alte obiecte din cupru sau alt metal.

Steaua 3 localizată în Sud-Vest este cunoscută ca o stea negativă care aduc certuri și neînțelegeri, face ca emoțiile să fie controlate mai greu, să fiți mai agitați, dar aduce de asemenea și curaj pentru a vă aventura în noi experiențe. Puteți folosi această zonă pentru a vă vizualiza făcând față adversităților. Trebuie acordată atenție relațiilor familiale, în special dacă în acest sector este un dormitor. Sectorul SV afectează mama familiei, scăzându-i energia, iar energia mamei este necesară pentru a face o familie fericită și a o ține unită.

Dacă ușa principală sau dormitorul este localizată în sectorul Nord-Vest e foarte probabil să simți influența Stelei 7 care poate aduce neînțelegeri la locul de muncă. Ca remediu petreceți mai puțin timp în acestă zonă și practicați conștiența în momentul prezent și atenție la cuvintele folosite.
Dacă în Vest aveți localizat dormitorul sau biroul prezența Stelei 8 vă aduce noroc în 2021. Folosiți sectorul pentru a face planuri legate de aspect financiare.
Steaua favorabilă 1 este localizată în sectorul Sud și aduce ajutor în realizarea obiectivelor și depășirea obstacolelor la locul de muncă, în afaceri și carieră. Fiind însă în conflict cu Focul caracteristic Sudului este nevoie ca Steaua 1 să fie întărită. Aceasta este o zonă bună de lucru, dați de aici telefoane, conectați-vă aici cu mentorii.
Steaua 4 de Lemn din sectorul Estic aduce viață socială activă, capacitate de a oferi valoare. Folosiți zona pentru a obține noi abilități. Dacă este prezentă în dormitor aduce armonie relațiilor.
Steaua 9 care aduce prosperitate în viitor, finalizare, este prezentă în 2021 în sectorul Nord-Estic. Steaua 9 amplifică de asemenea efectele Stelelor cu care se combină, fie ele bune sau rele. Găsirea de soluții, marketing, atragerea atenției sunt activități recomandate în acest sector.
Pe baza obiectivelor voastre, aceste sectoare devin active prin prezența vastră și a activităților realizate în ele.

ARTICOL SCRIS ȘI PUBLICAT PENTRU TIMISPRESS

Share dacă ți-a plăcut!

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *