feng shui home 2

Audit FENG SHUI

Realizăm analize FENG SHUI rezidențiale – pentru apartamente și case, comerciale – pentru sedii de firmă, spații comerciale sau hale industriale, proiectare imobile, alegerea unui teren sau imobil și respectiv reevaluarea sau optimizarea anuală pentru audituri FENG SHUI realizate de noi anterior.

În urma analizei veți primi un raport detaliat personalizat.

Consultanță QIMEN

Utilizat pentru a lua cele mai bune decizii personale sau de business, reușita în negocieri de business, succesul unor proceduri medicale sau procese juridice, pentru îndeplinirea țelurilor sau obiectivelor personale sau de business.

Se poate realiza punctual pentru o problemă dată sau decizie, respectiv pe o perioadă mai lungă sub formă de coaching cu întâlniri săptămânale sau  lunare.

select qimen 1
select bazi

Analiză BA ZI

E important să știm ce ne rezervă viitorul pentru a putea lua decizii cu risc ridicat sau nu, să ne identificăm tipul de personalitate pentru a ști ce aptitudini avem nativ și le putem folosi imediat sau care trebuie să le dezvoltăm, în ce domenii putem obține succesul imediat, în care cu mai multă muncă sau cu mai multe obstacole.

Pe scurt, ne ajută să ne facem viața mai ușoară, fericită și să obținem bunăstarea dorită.

FENG SHUI, BAZI și QIMEN

Te așteptăm pentru orice detalii sau întrebări

icon 03

Telefon

+40-747-135-462
+40-721-605-602

icon 01

Email

office@consultanta-fengshui.ro

icon 02

Adresa

Cerna 18, Timișoara 300570, Romania

Jia Zi Consult, Consultanță Feng Shui, Ba Zi și Qi Men Dun Jia, © 2020

en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish