Feng Shui

Pregătiți pentru 2024

stele 2024

Pregătiți pentru 2024

Anul Dragonului de Lemn este un timp de reînnoire și expansiune, plin de energie dinamică și potențial pentru creștere.  4 februarie a fost startul Anul Dragonului de Lemn și, de asemenea, oficial începerea Perioadei 9.

Amenajarea casei sau biroului conform tehnicii Stelelor Zburătoare este o practică care poate evidenția spațiile/direcțiile care se vor bucura de energie favorabilă și cele cu energie nefavorabilă, lucru care ne permite să introducem remedii astfel încât să fim protejați pe parcursul anului.

Vorbim acum despre poziția lor din 4 februarie 2024 și până in 3 februarie 2025 când e anul nou solar.

Pentru a înțelege mai bine cum determini sectoarele, urmărește pașii următori…

Ai nevoie de o busolă ( telefoanele sunt prevăzute cu busolă, o găsești denumită compass) pentru a putea determina direcțiile sau locațiile. Poți face măsurătoarea din interior sau din exterior.

Ai nevoie de un plan al locuinței sau al spațiului analizat peste care vei suprapune energiile anuale și cele lunare.

Primul pas e să determini centrul spațiului analizat. Pentru asta trasează diagonalele si în punctul lor de intersecție stai pentru a face măsurătoarea cu busola.

 Același lucru îl faci și dacă spațiul de analizat este o singură încăpere, biroul tău în cadrul sediului  firmei  sau camera copilului tău.  

În cazul analizat busola ne arată direcția înainte  ca fiind 84 grade E. Notăm direcția E pe planul nostru.

Următorul pas e să împărțim planul în 8 sectoare egale pe care trecem cele 8 direcții.

Pasul următor e să transcriem cifrele corespunzătoare diferitelor tipuri de energii din schemă în sectoarele noastre. Începem cu Est, sectorul care l-am determinat primul. Vedem că în schema Stelelor Zburătoare, la Est avem 1 anual și îl trecem pe schița noastră.

Iată cum poate fi optimizat fiecare sector pentru a maximiza energia pozitivă și a minimiza influențele negative:

Steaua 9 este prezentă în sectorul Sud-Vestic. 9 e cel mai „norocos” număr care aduce abundență și bogăție. Activarea acestei energii este necesară pentru a-i valorifica pe deplin beneficiile. Steaua 9 amplifică de asemenea efectele Stelelor cu care se combină. Este asociată în general cu promovarea, cu evenimente fericite.

Găsirea de soluții, marketing, îmbunătățirea brandului, atragerea atenției sunt activități recomandate în acest sector. Să ne recunoaștem valoarea, să ne apreciem mai mult, să ne creștem încrederea în sine, ne va crește carisma și va multiplica șansele pentru succes. 

Steaua 8, prezentă anul acesta în sectorul Nordic, în general o Stea a bunăstării, prosperității, cunoscută ca aducând energie pozitivă potrivită investițiilor, vânzărilor.

Steaua favorabilă 1 este localizată în sectorul Estic și aduce ajutor în realizarea obiectivelor și depășirea obstacolelor la locul de muncă, în afaceri și carieră. Aceasta este o zonă excelentă pentru a amplasa un birou sau un spațiu de lucru. Pentru a atrage un mentor sau dacă ai nevoie de ajutor, folosește sectorul Estic, simpla prezență aici activează sectorul pentru a atrage mentorul cel mai potrivit pentru tine, pentru a acumula înțelepciune, cunoaștere, inteligență, pentru a primi ajutor. Dacă folosești uleiuri esențiale, poți opta pentru plasarea difuzorului este Est, aduce activarea Stelei 1 de Apă.

În  Nord-Est avem localizată Steaua 6 care simbolizează autoritatea, puterea și statutul, reprezentând recunoașterea și influența realizabile prin urcarea în ierarhia corporativă sau ocuparea unor poziții înalte. Folosește acest sector sau această direcție în special dacă lucrezi în mediu corporatist pentru ca eforturile tale să fie remarcate de superiori. Pentru antreprenori pot apărea oportunități care să genereze venituri suplimentare.

Steaua 4 de Lemn localizată în Nord-Vest își păstrează natura inerentă de bun augur, deținând încă potențialul pentru rezultate pozitive în ceea ce privește capacitatea de a învăța, inovația, dezvoltarea abilităților, realizării prin activități intelectuale.

Sectorul academic este tradițional folosit pentru educația copiilor, pentru a lua note bune. Dar educația este și despre viață, marketing, leadership, management. Pentru a da valoare învățarea continuă este o necesitate. Folosește această zonă pentru a studia, pentru a dobândi calitățile, abilitățile necesare pentru a avea succes.

Dincolo de influența sa academică, Steaua 4 nutrește relații pozitive, fie în sfera personală sau profesională.

Prezența perturbării anuale Sui Po aici îi poate limita din pozitivitate. Mențineți liniștea și nu efectuați lucrări de renovare.

Sectoare nefavorabile în 2024 sunt Sud, Sud-Est, Vest și Centru.

Evitați să folosiți aceste zone sau dacă sunteți nevoiți să le folosiți, asigurați-vă protecție energetică și folosiți direcții favorabile.

 Centrul  are prezentă steaua 3 cunoscută pentru instigarea la agresiune și conflict, se manifestă ca probleme precum certuri, bârfe, zvonuri, dispute, trădări și încurcături legale. Influența sa declanșează adesea neînțelegeri și probleme care decurg din temperamentul iute. Mai mult decât atât, prezența sa într-un moment nepotrivit poate contribui la probleme de sănătate legate de membre și ficat. Fiind localizată central înseamnă că toată lumea din gospodărie este afectată de energia sa certată. Dizarmonia pătrunde, de asemenea, în locurile de muncă, cultivând un mediu nefavorabil, probleme de încredere și concurență intensificată între colegi.

Subliniez importanța măsurilor proactive pentru a contracara efectele adverse ale Stelei 3, exersarea răbdării și diplomației, promovarea comunicării deschise poate ajuta la atenuarea impactului negativ al acestei stele. Evitați activarea stelei 3 minimizând zgomotul sau activitatea în sectorul central.

Nu puneți plante aici, introduceți element Foc ca remediu (lumânare, lampadar sau ceva de culoare roșie), mențineți liniștea.

Steaua 7 prezentă în Sud este o stea care poate aduce riscuri de pierderi financiare și furt. Situația se complică și mai mult prin prezența perturbării anuale Trei Ucideri în același sector. Nu sta cu spatele la această direcție.

In sectorul Sud-Estic avem steaua 2 care era de temut anterior pentru legătura cu boli, începe  încet să aibă o transformare pozitivă începând cu anul 2024, își diminuează potențialul dăunător, oferind avantaje în investiții, în special în proprietăți, imobiliare, venituri pasive din tranzacțiile legate de terenuri. Cu toate acestea, este esențial de reținut că, în ciuda noului său bun augur, acest Qi rămâne relativ slab. Se poate amplasa un bol cu apă sărată sau elemente metalice pentru a echilibra această energie. Este recomandat să mențineți acest spațiu cât mai curat și organizat posibil.

În plus avem perturbarea anuală Tai Sui. Nu stați cu spatele la această direcție. Nu e o problemă să stați în acel sector. Activarea însă poate afecta sănătatea sau probleme legate de autoritate, pierderea bunăstării. Este indicat să nu se construiască, repare sau renoveze pe această direcție.

În Vest – 5 Galben. O stea dificilă, cunoscută ca Stea care aduce obstacole, poate fi slăbită folosind Elementul Metal. Afectează proprietățile orientate spre vest, persoanele născute în Anul Cocoșului, fiicele mici, dormitoare sau ușile principale în Vest. Abordarea recomandată este să lăsați zonele afectate netulburate, liniștite, lipsit de dezordine și zgomot, evitate orice lucrări de construcție. Puteți introduce și element Metal ca remediu (elemente realizate din metal- cupru, bronz,…cană de cupru, statuetă, 6 monede de metal într-un bol cu apă sărată…) și eliminați orice aparține elementului Foc.

Pe baza obiectivelor avute, sectoare devin active prin prezența ta și a activităților realizate în ele. Ideal să folosim sectorul favorabil sau direcția pozitivă aleasă în funcție de obiectivul avut.

Anul Dragonului de Lemn este un timp pentru a ținti sus, cu încredere și curaj. Prin îmbrățișarea schimbării și a inovației, având grijă de relațiile cu cei din jur, poți transforma acest an într-unul dintre cele mai fructuoase!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *