Fără categorie

Evitați expunerea la eclipsa de soare – 10 iunie 2021, ora 12:50-14:30

eclipsa 10 iunie

Evitați expunerea la eclipsa de soare – 10 iunie 2021, ora 12:50-14:30

Întotdeauna eclipsele de soare totale sau parțiale vin cu o energie negativă și din punct de vedere energetic este indicat să evităm expunerea fizică la eclipsă, adică pe scurt să nu ieșim pe stradă decât dacă nu avem altă posibilitate. Bineînțeles energiile sunt de fiecare dată diferite în funcție de contextul energetic al momentului.

Eclipsa anuală totală de Soare din 10 iunie influențează energetic România, între orele 12:50-14:30. De această dată efectul expunerii la această eclipsă este că ne golește de energia Yang. Dacă suntem o persoană plină de energie, nu este o problemă mare. În schimb poate afecta mai puternic persoanele mai în vârstă sau mai lipsite de energie. Efectul acestei eclipse este resimțit în special de cei care au Șarpe, Maimuță, Șobolan, Câine sau Dragon oriunde în diagrama BaZi.  Poți afla imediat dacă în diagrama ta  sunt prezente aceste semne de animale cu ajutorul calculatorului  de pe site-ul nostru -> https://www.consultanta-fengshui.ro/calculator-ba-zi/. Dacă aceste semne de animale se regăsesc în Stâlpul Anului, Lunii, Zilei, Orei sau chiar Pilonul Norocului, eclipsa poate activa blocaje, frici, stres, încredere scăzută, lipsa curajului, furie, frustrare și cel mai bine este să eviți expunerea la ea.

Când Luna acoperă Soarele, culturi din întreaga lume sunt de părere că acest fenomen este unul negativ, care aduce o afectare a perioadei care urmează, pe o perioadă cu atât mai lungă cu cât elipsei este mai aproape de totală, respectiv în funcție de contextul energetic cu care vine.  Prin prisma metafizicii chineze, Soarele, fiind o sursă majoră de energie Yang, este blocat și creează astfel un „vid” care aspiră energia pozitivă și se spune că fiecare minut de expunere aduce 1 an de energie negativă. Nu e cazul să vă faceți probleme așa de mari pentru că expunerea la o eclipsă parțială nu e chiar așa de rea. Dar dacă simți că nivelul tău de energie este  scăzut, cel mai bine este să fii precaut și să eviți expunerea la soare pe perioada eclipsei.

Ce este cel mai important însă e că poți folosi această perioadă ca o oportunitate extraordinară pentru a medita, a te interioriza, a lucra cu tine pentru a-ți ridica vibrația, a avea mai multă claritate. Blocajele emoționale vor ieși la suprafață, pot fi activate nu cele mai grozave tendințe, așadar e necesar să avem grijă de noi, să muncim cu noi. Să fim pregătiți de schimbare, să reevaluăm motivele pentru care facem ceea ce facem, de ce?-ul… Să ne asigurăm că ceea ce facem este în armonie cu cine suntem noi cu adevărat.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *