Astrologie chineză BaZi

Destin și BaZi

cei-patru-stalpi-ai-destinului-2

Destin și BaZi

Putem asemui, din mai multe puncte de vedere, viața cu un labirint care nu poate fi înțeles pe deplin. Mulți dintre noi trec prin viață fără a avea o înțelegere completă a impactului care îl avem asupra altor oameni sau a modului în care acțiunile noastre ne influențează. Cei mai mulți nu știu care este scopul lor în viață. Acest lucru provine din incapacitatea de a-și evalua talentele și abilitățile. Atunci când ai o imagine clară asupra punctelor forte și a slăbiciunilor, ai șanse mai mari de a fi fericit și de a avea succes. Cunoscându-ne talentele, știm ce putem oferi lumii. Cu cât putem oferi mai mult, cu atât valoarea noastră crește mai mult. BaZi se aseamănă cu o hartă personală pentru labirintul vieții. Te ajută să devii cea mai bună versiune a ta!

BaZi poate fi folosit ca unealtă pentru a oferi detalii despre personalitate, destin, evenimente. În ceea ce privește personalitatea, putem descoperi caracterul unei persoane, talente, slăbiciuni, comportamente și potențialul personal. Analiza destinului are o parte statică – investigarea potențialului în ceea ce privește bunăstarea, sănătatea, relațiile, cariera, ceea ce ne aduce creștere și progres- și una dinamică care ne permite să explorăm viitorul în cicluri de câte 10 ani, anual și lunar, evenimente și circumstanțe care ne pot provoca sau care ne pot ajuta să creștem, ce lecții putem învăța din experiențele noastre.

O traducere literală a cuvintelor Ba Zi înseamnă „Opt Caractere ”. În Occident, Ba Zi este cunoscut și ca „Cei Patru Stâlpi ai Destinului”. BaZi este mult mai sofisticat și mai precis decât horoscopul care se bazează pe cele 12 semne zodiacale. Analizând graficul Ba Zi al unei persoane (care dezvăluie interacțiunea dintre aceste opt caractere) putem determina, cu precizie caracterul, natura și calea în viața unei persoane.

Din data nașterii unei persoane sunt obținute patru perechi distincte de caractere chinezești numite Jia Zi. Fiecare pereche este cunoscută și sub numele de stâlp, de aici numele de Patru Stâlpi. Cele opt caractere rezultate din cele 4 perechi sunt formate din variații Yin și Yang ale celor cinci elemente (lemn, apă, metal, foc și pământ). Potrivit tradiției chinezești, orice aspect din Creație este alcătuit din 5 elemente de bază, numite chiar cele 5 elemente. Ele interacționează constant unele cu altele în funcție de anumite legi. În momentul nașterii fiecare persoană este afectată de anumite tipuri de energii din univers.

Pentru majoritatea oamenilor, norocul este ceva întâmplător, dacă se întâmplă – se întâmplă. În studiul BaZi, norocul nu este întâmplător, poate fi calculat și evaluat. Chinezii consideră că în univers, trei feluri de noroc intră în joc în viețile noastre: norocul Cerului, norocul Pământului și cel al Omului. Norocul Cerului este în esență, Destinul. Norocul Pământului se referă la locul în care locuiește o persoană și Feng Shui-ul locului în care locuiește sau lucrează. Norocul Omului se referă la eforturile, acțiunile, alegerile făcute. Norocul omului este cel care face indivizii să se străduiască să se îmbunătățească. Self Help este de mare actualitate în zilele noastre și sunt mulți oameni care simt că răspunsul la problemele lor este mai întâi înțelegerea problemelor. Sunt complet de acord. Exact despre asta este vorba în BaZi. Înțelegerea problemelor și apoi rezolvarea lor. Pare ușor, nu?

Urmărind energiile din momentul nașterii unei persoanei la momentul nașterii și a schimbărilor din deceniile și anii următori, putem face prognoze. Informațiile din graficul Bazi se pot folosi pentru a crește performanța la locul de muncă, îmbunătățirea relațiilor cu superiorii sau subordonații, depășirea slăbiciunilor, consolidarea relațiilor cu partenerul, părinții sau copiii, maximizarea talentelor și potențialului și luarea de decizii în cunoștință de cauză pe baza previziunilor ciclului său de noroc care urmează, profitarea de oportunități. De asemenea, putem obține informații despre condițiile fizice și posibile afecțiuni ale sănătății.

Fiecare persoană în viața ei, are un moment, acel punct din viață când totul este așa cum trebuie. Puteți lăsa acel moment să treacă sau puteți profita de el. Ce se întâmplă dacă v-a trecut deja? Atunci vă mulțumiți cu ce este în farfurie acum și profitați la maxim de asta. Să te plângi sau să-ți pară rău pentru tine nu te duce nicăieri. Făcând ceva, cel puțin, înseamnă că ai depus un efort. Puterea este în mâinile tale. Poți să-ți plângi soarta sau poți continua cu planul de a-ți realiza obiectivele, modificate desigur, la circumstanțele și situația din diagrama ta și străduindu-te să fii cel mai bun care poți fi. Când te confrunți cu o situație, există întotdeauna opțiuni disponibile. Alegerea este a ta. Lumea nu are loc pentru învinși astăzi. Dar a fi câștigător nu este despre a trece primul linia de sosire sau de a fi unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Să fii învingător înseamnă să îți trăiești viața conform condițiilor tale și fiind pe scaunul șoferului, nu să dai indicații din spate. Este să înțelegi cine ești, fiind confortabil cu cine ești și să atingi fericirea.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *