AȚI UITAT CONTUL SAU PAROLA?

CINE SUNT ȘI CU CE MĂ OCUP

Dacă e să pornim cu partea profesională, am terminat Facultatea de Calculatoare și am profesat timp de 20 ani în domeniul IT Security și IT Support în cadrul mai multor firme până când am realizat că nu este tocmai acesta domeniul pe care trebuie să continui. Am simțim că am de oferit ceva mai mult în plan spiritual.

Din 1992 am pășit pe calea spirituală în cadrul Fundaţiei de Inforenergetică. M-a ajutat foarte mult tot ceea ce am realizat perioada de 16 ani cât am activat ]n acest domeniu, ca lector, conducător de grupuri spirituale, ca terapeut energetic și consultant spiritual. Oportunitatea pe care am avut-o a fost faptul că în această calitate am întâlnit zeci, sute de oameni care au venit spre mine cu problemele lor şi pe care am avut bucuria și dorința să pot să îi ajut. Am realizat că este esențial să dai mai departe ceea ce primeşti, altfel nu poți evolua dincolo de o anumită limită. Iar acest lucru se întâmplă fără îndoială pe toate planurile: spiritual, financiar sau al dezvoltării personale.

Din 2005 am început să fiu preocupat de cunoaşterea metafizică chineză, care este și obiectul prezentului site, abordând treptat aproape toate domeniile acesteia. Ordinea acestui parcurs ar fi următoarea: Feng Shui - 2005, Taijiquan şi Qi Gong - 2006, Medicină Tradiţională Chineză - 2007, astrologie chineză Ba Zi - cei patru stâlpi ai destinului - 2007, divinaţia I Ching - 2008 şi în cele din urmă selectarea datelor pentru acțiuni importante Ze Ri - 2010.

Simultan, din 2007 am abordat și domeniul dezvoltării personale pentru că experiența mi-a arătat că nu folosește să îi spui unui client sau pacient cauza sau ce are de făcut pentru a rezolva problema, ci este necesar să fie descoperirea lui însoțită de angajarea responsabilității lui pentru a urma o anumită transformare interioară. Și astfel, într-adevăr apar rezultate rapid și ce este mai important ele sunt durabile și nu reversibile. Despre aceste subiecte puteți găsi mai multe pe website-ul meu: www.spiritualnet.ro.

Începând cu 2009 am intrat și în domeniul antreprenoriatului, mai multe informații se pot găsi pe site-ul nostru: www.globaltim.ro.

AI NEVOIE DE O INFORMAȚIE SAU DE O CONSULTANȚĂ?

Te așteptăm și ne bucurăm să te putem ajuta !

SUS
Translate »