AȚI UITAT CONTUL SAU PAROLA?

REINVENTEAZĂ-ȚI
DESTINUL

ANALIZA CELOR PATRU STÂLPI AI DESTINULUI - BA ZI - 八字
CHEIA VIITORULUI TĂU

Astrologie Chineză Ba Zi - 八字

baziAstrologia chineză (Ba Zi - 八字) este un sistem care se bazează pe interpretarea datei personale de naştere. Sistemul se numeşte Cele patru coloane ale destinului (în chineză Ba Zi - 八字 ), deoarece data şi ora de naştere a unei persoane conține patru elemente informative: anul, luna, ziua și ora nașterii. În cosmologia chineză antică, Universul şi tot ceea ce conține este format din 5 elemente de baza - metal, lemn, apa, foc și pământ. Chinezii cred ca aceste elemente sunt componenta de bază a tuturor lucrurilor din Univers, incluzând viețile și destinul nostru.
Partea de sus a coloanelor destinului este formată dintr-un element numit TULPINI CEREȘTI - pot fi 10 combinații formate din cele 5 elemente împreună cu o polaritate yin/yang. Partea de mijloc aflată imediat dedesubt se numește RĂDĂCINI PĂMÂNTEȘTI - pot fi 12 combinații corespunzătoare celor 12 animale din zodiacul chinezesc. Partea inferioară su numește TULPINI ASCUNSE.
Există de asemenea stâlpii norocului, fiecare afectând o perioadă de 10 ani. Se pot calcula stâlpi, anuali, lunari, zilnici, orari și speciali, însă având o importanță mai mică decât cei pentru perioadele de 10 ani.
Aceste elemente nu sunt haotice, ele interacționează constant una cu cealaltă în funcție de ciclurile de producere şi control. De exemplu în ciclu de producere, metalul da naștere apei, apa da naștere lemnului, lemnul da naștere focului, iar în ciclul de distrugere, metalul distruge lemnul, lemnul distruge pământul, pământul oprește apa, apa stinge focul. Acestea sunt legate de ordinea Universului.
Odată ce există o ordine în toate, se poate prezice viitorul, deoarece, ca și toate lucrurile, incluzând destinul uman, toți și toate trebuie să urmeze aceeași ordine. Cu toate acestea, nu vă vom dezvălui evenimente din viitor, dar vă vom ajuta să luați decizii conștiente cu șanse maxime de reușită.
Un practicant BaZi poate decodifica semnificațiile acestor stâlpi prin prisma interacțiunilor dintre ele pentru a înțelege cursul vieții cuiva.

Aplicații Ba Zi - 八字

Financiar

Este important să identificăm perioadele de noroc și ghinion, pentru a ști când să lansăm acțiuni cu un risc mai mare și când să urmărim stabilitatea situației existente.

Carieră

Urmărim identificarea domeniilor de activitate cu care suntem cel mai compatibili. Se poate aplica și pentru perioade de 5/10 ani sau chiar anual, dacă e cazul.

Dragoste

Atunci când un cuplu urmează să oficializeze relația și există o doză de nesiguranță este indicat să aflați care sunt domeniile pe care aveți de lucrat împreună. Se aplică similar și la parteneriate în afaceri.

Călătorii

Este indicat atunci când aveți de făcut călătorii de business sau care poate avea un impact major asupra vieții noastre să ne asigurăm de șanse maxime de reușită.

ULTIMELE ARTICOLE DESPRE BA ZI - 八字

AFIȘEAZĂ TOT -
 • 24 mai 2020 de Claudia Irhasiu, in Astrologie chineza BaZi
  Destin și BaZi
  Putem asemui, din mai multe puncte de vedere, viața cu un labirint care nu poate...
  VEZI DETALII +
 • 10 ianuarie 2016 de Radu Irhașiu, in Astrologie chineza BaZi,Feng Shui,Selectie date ZeRi
  Cele opt trigrame
  Se spune că legendarul rege şi înţelept  Fu Xi, în jurul anului 4500 î.H., a împ...
  VEZI DETALII +
 • 21 august 2015 de Radu Irhașiu, in Astrologie chineza BaZi,Feng Shui,Selectie date ZeRi
  Tipuri de Qi
  Există trei tipuri de Qi, trei forţe primare care susţin întreaga Creaţie: al Ce...
  VEZI DETALII +

PROGRAMEAZĂ O CONSULTAȚIE BA ZI ȘI OPTIMIZEAZĂ-ȚI VIAȚA

Totul devine mai mai simplu atunci când știi dinainte când ai șansele maxime de reușită.

SUS
Translate »