Fără categorie

Analiza Stelelor Zburătoare pentru luna august 2023

Analiza Stelelor Zburătoare pentru luna august 2023

Să vedem cum putem folosi în folosul nostru sectoarele casei sau biroului în cea de-a 7 lună a acestui an care începe în 8 august și ține până în 7 septembrie.

Pentru a înțelege mai bine cum determini sectoarele, urmărește pașii următori…

Ai nevoie de o busolă ( telefoanele sunt prevăzute cu busolă, o găsești denumită compass) pentru a putea determina direcțiile sau locațiile. Poți face măsurătoarea din interior sau din exterior.

Ai nevoie de un plan al locuinței sau al spațiului analizat peste care vei suprapune energiile anuale și cele lunare.

Primul pas e să determini centrul spațiului analizat. Pentru asta trasează diagonalele si în punctul lor de intersecție stai pentru a face măsurătoarea cu busola.

 Același lucru îl faci și dacă spațiul de analizat este o singură încăpere, biroul tău în cadrul sediului  firmei  sau camera copilului tău.   

  

În cazul analizat busola ne arată direcția înainte  ca fiind 84 grade E. Notăm direcția E pe planul nostru.

Următorul pas e să împărțim planul în 8 sectoare egale pe
care trecem cele 8 direcții.

Pasul următor e să transcriem cifrele corespunzătoare diferitelor tipuri de energii din schemă în sectoarele noastre.

În fiecare dintre cele 9 sectoare avem câte 2 cifre. Cifra din stânga sus indică steaua anuală, iar cea din dreapta jos, sub el, indică steaua lunară.

 Începem cu Est, sectorul care l-am determinat primul. Vedem că în schema Stelelor Zburătoare, la Est avem 2 anual și 9 lunar, le trecem pe schița noastră.

    

Continuă astfel cu fiecare sector și centru.

Acum îți va fi mult mai ușor să urmărești care sunt sectoarele favorabile și cele mai puțin favorabile ale spațiului pe care îl analizezi.

Steaua 2 a bolilor vine în centru și crește riscul îmbolnăvirilor. Evită să folosești centrul și sectoarele NV, NE, E. Păstrează aici liniștea și evită iluminatul puternic.

Sectoarele cele mai favorabile sunt SV, S, SE. Pot fi folosite cu precauție și sectoarele V și N.

De preferat să stai într-un sector favorabil decât către o direcție favorabilă.

S- un sector norocos în special dacă ușa ta e localizată în acest sector sau locuiești într-o casă orientată spre sud. Această combinație e favorabilă pentru carieră, relații, bunăstare.

Petrece cât mai mult timp aici, e unul dintre cele mai favorabile sectoare luna aceasta!

SV- Norocul prosperității se materializează pentru ocupanții din sud-vest și pentru cei care locuiesc în casele orientate spre sud-vest. Energia de aici favorizează creșterea afacerilor și aduc perspective bune de avansare în carieră. Investitorii se bucură de un noroc speculativ îmbunătățit, ceea ce duce la randamente mai mari. Petreceți mai mult timp în acest sector în această lună.

Sectorul e favorabil luna aceasta atat pentru muncă cât și pentru somn.

V- Norocul în Vest se îmbunătățește semnificativ odată cu Steaua Creativității 4 care se alătură Stelei anuale 6 pentru a forma favorabila Combinație de zece. Acest lucru crește șansele de finalizare înlăturând obstacolele, face lucrurile mai ușor de realizat. Un sector excelent de exploatat pentru cei care doresc să-și diversifice perspectivele de carieră și de afaceri! Steaua academică 4, favorabilă educației, face acest sector potivit pentru studenți, scriitori și cei cu talente artistice. Pune biroul în acest sector luna aceasta.

Deși favorabil necesită menținerea liniștii datorită perturbărilor anuale prezente. De asemenea, formațiuni nepotrivite în exterior ca săgeți otrăvite, stâlpi de curent pot aduce infidelitate.

NV- sectorul este afectat de steaua 3 a certurilor în această lună, aducând conflicte, neînțelegeri. Dezacordurile și neînțelegerile dintre membrii familiei devin mai frecvente. Sunt posibile probleme juridice. Menține la minimum activitățile din acest sector în această lună. Evită asumarea riscurilor financiare. Dacă se întâmplă să ai montat aici aerul condiționat, evită să-l folosești. De asemenea, evită orice lucrări în exteriorul acestui sector.

Pentru a suprima energia negativă introdu un element masiv de Metal.

N-un sector nefavorabil, în special pentru cei care locuiesc în casele orientate spre Nord, care se confruntă cu risc de jafuri și pierderi financiare, trebuie luate măsuri de siguranță pentru a fi protejați. Focul 9 atacă Metalul 7 ceea ce duce la conflicte, confruntări între femei și probleme legate de foc.

Păstrează liniștea în acest sector și fii atent!

NE- este afectat serios, deoarece Cinci Galben lunar prezent în acest sector, se alătură Stelei 7 deja periculoase. Acest lucru poate provoca probleme de sănătate, pierderi de bani, conflicte și obstacole pentru ocupanții acestui sector. Dacă locuiți într-o casă orientată spre NE sau aveți ușa aici, amânați negocierile de afaceri și alte întâlniri importante. Păstrați liniștea în acest sector în următoarele câteva săptămâni. Dacă se întâmplă să aveți aici baia sau o debara, puteți respira ușurați.

Evită să dormi în acest sector, păstrează ordinea și liniștea. Introdu un element Metal ca remediu.

E- Steaua 9 care are efect de amplificare întărește aici Steaua de boală 2, ceea ce face ca acest sector să fie periculos pentru cei care se confruntă cu stări precare de sănătate. Sunt vulnerabile la acest tip de energie în special persoanele în vârstă și femeile însărcinate. Cei care locuiesc în casele orientate spre Est sau au dormitoarele în Est sunt predispuse la risc crescut de boală și stres. Problemele de sănătate afectează în principal stomacul și sistemul digestiv. Tulburările emoționale pot provoca apariția unor probleme de relaționare.

Ca remediu se recomandă apă cu sare.

SE- Steaua Victoriei prezentă aici face ca locuitorii din casele orientate spre SE să se bucure de creșterea șanselor de câștig. Studenții excelează la studii, în timp ce scriitorii beneficiază de succes în aventurile literare. Promovarea la locul de muncă este posibilă, iar cei care se ocupă de afaceri se bucură de un avantaj competitiv excelent. Ai grijă să nu lași zona să devină excesiv de zgomotoasă, altfel s-ar putea activa steaua anuală 3.

Centru- are Steaua de boală care domină energiile în această lună, crește riscul de îmbolnăvire și de accidente. Greșelile sunt mai ușor de făcut. Fiind în centru, poate afecta toți membrii familiei. Evitați iluminarea excesivă în această zonă. Atenție la legăturile extraconjugale. Mai pot apărea neînțelegeri, certuri între femei. Persoanele în vârstă și cele bolnave ar trebui să evite să petreacă timp în acest sector. Evitați somnul în acest sector. Introduceți remediu Metal sau apă cu sare si neapărat mențineți ordinea în zonă și liniștea.

Aceste previziuni sunt generale. Pentru mai multă acuratețe trebuie luate în calcul și energiile locației și cele personale.

Leave your thought here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *